Alles over Nicky Iris

Nicky Iris is volledig gespecialiseerd in wikkelkleding; wikkeljurken, -tops, - blouses, -vesten, -rokken, enz.

Wij ontwerpen en maken alles zelf in ons atelier in Lambertschaag en Middenmeer.
Daarin zijn we echt uniek!
Je kunt dus altijd jouw item zelf samen stellen of op maat laten maken. Daarvoor hoe je niet perse bij ons langs te komen maar kun je online doen door onze maattabel (onderaan de site onder het kopje "ons bedrijf") in te vullen. 

Maar je bent natuurlijk altijd welkom in onze boutique in Lambertschaag. Daar hebben we van al onze ontwerpen 1 item hangen in de standaard maten 36/38 en 40/42 die je kunt bekijken en passen. Ook als je een grotere of kleinere maat hebt dan onze standaardmaten.

Onze boutique is elke vrijdag open van 10 tot 17 uur. Ook voor heerlijke lunchgerechten in onze Kooksalon.
De andere werkdagen zijn we open op afspraak (app ons met het icoontje rechts op de pagina voor een datum).

Alle bestellingen in de boutique en online worden vrijwel direct gesneden en gemaakt.
Op deze manier hebben we geen onnodige voorraad en zijn we heel flexibel om op aanvraag en op maat voor je te maken.

In elke kledingstuk zit onder het gaatje (in de rechter zijnaad) waar de wikkel door heen moet een label van degene die deze wikkel voor je gemaakt heeft.

We werken dan ook met een inspirerend team naaisters en snijders bij ons uit de buurt. Zie het kopje "ons team". Daarin zie je ook dat we werken met studenten, stagiaires en met de sociale werkplaats in Hoorn.

We ontwerpen en maken ook hele mooie supervrouwelijke badjassen, wellnessjurken bij ons genaamd. Deze wellnessjurken en ook wellnessjassen (voor heren) worden ook verkocht bij een aantal wellnesscentra in Nederland.

Hieronder kun je zien onder het kopje "resellers" wie deze wellnesscentra zijn. Ook daar kun je onze wellnessjurk of -jas aanschaffen.

Omdat onze wellnessjurken en -jassen met veel enthousiasme en succes verkocht worden bij deze wellnesscentra zijn wij sinds 2020 gevraagd om partner te worden van VNSWB (een vereniging waarin de 54 wellnesscentra in Nederland bij aangesloten zijn).

Achter de schermen

Lees hier alles over het gehele proces wat wij ondergaan om de perfecte wikkelkleding voor jou te maken! Van schets tot eindproduct, want alles wordt bij ons met de hand gemaakt. Dat maakt Nicky Iris écht speciaal.

Geschiedenis van Nicky Iris

Lees hier alles over het ontstaan van Wikkelkleding by Nicky Iris, vanaf waar we begonnen in 2013, tot heden.

Over Nicky Iris