Wikkeljurken

Onze wikkeljurken (overslag jurk) zijn en worden door ons in Lambertschaag Noord-Holland ontworpen en gemaakt. Ze zijn zo vernuftig ontworpen met de juiste snit dat ze altijd mooi aangesloten blijven bij je decolleté ongeachte je cupmaat en bij je heupen door de brede overslag.

Al onze basic dames jersey wikkeljurken kun je zelf samenstellen: haltermodel (mouwloze jurk), korte mouw (kopmouw of t’shirtmouw), driekwart mouwen of een jurk met lange mouwen. Ook kun je de lengte van deze wikkeljurk van jersey bepalen in
een midi wikkeljurk of een maxi wikkeljurk en kun je het model kiezen: met aangesloten rok of met een klokrok / alijn model.

Voor elk seizoen gebruiken we in onze nieuwe collectie diverse stofsoorten met verschillende kleuren en prints waardoor er steeds weer nieuwe wikkel jurken ontstaan. Het liefst gebruiken we het hele jaar door diverse dessins bijvoorbeeld bloemdessin voor een gebloemde wikkeljurk en in het naseizoen werken we ook graag met breisels voor onze gebreide jurken.