Wikkeltop fuchsia basic Volledige grootte weergeven

Wikkeltop fuchsia basic

Deze wikkeltop in mooi warm fuchsia. Wie durft!
Kies jouw mouwlengte en stel zelf jouw ideale basic wikkeltop samen bijvoorbeeld met lange mouwen.
Door de combinatie van de heerlijke lycra travellerstof (die ook gebruikt wordt in de sport- danswereld) en het vernufige ontwerp blijft het model aansluitend zitten bij decolleté en de heupen ook na vele malen (in de wasmachine op 30 graden) wassen.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken
kopmouw
korte mouw (t-shirthoogte)
drie kwart mouw
lange mouw

€ 64,95

Al onze wikkelkleding wordt handgemaakt in ons atelier in Nederland. Omdat het op dit moment erg druk is met bestellingen kan het zijn dat sommige wikkels nog gesneden en gemaakt moeten worden waardoor de levertijd van deze items op kan lopen tot 6 werkdagen. Dit geldt overigens niet voor onze wellnessjurken.

Materiaal & kleuren
Deze wikkeltop is gemaakt van heerlijk soepelvallende kleurechte travellerstof (97% polyester en 3% elastane) die ook gebruikt wordt door de grotere sportmerken in de dans- en sportwereld:
- voelt als een tweede huid
- makkelijk en vaak te wassen (gewoon in de wasmachine op 30 graden)
- droogt snel en kreukt niet (na het wassen ophangen, neerleggen, of anders want het maakt niet uit)
Ideaal voor veel en vaak gebruik en in vele kleuren verkrijgbaar!

Al onze wikkels zijn achter langer dan aan de voorkant voor een mooi effect.
 

Verkrijgbare maten:
Deze wikkeltop is van voren natuurlijk lang en valt mooi over elkaar heen, maar voor op een broek is het heel sportief om deze top aan de voorkant in je broek te dragen met een mooie riem. De stof valt zo soepel dat dit makkelijk kan.

S/M = 36/38 voorkant 70 cm en achterkant 74 cm.
M/L = 40/42 voorkant 71 cm en achterkant 76 cm.

Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

Levertijd:
Omdat wij direct na jouw bestelling jouw samengestelde en eventueel op maat gemaakte wikkeltop in ons atelier snijden en maken is de levertijd 2 tot 6 werkdagen.

Tip:

Deze wikkeltop kan heel mooi op en onder allerlei kleding gedragen worden door de combinatie van de heerlijk zittende en soepelvallende travellerstof (zit als tweede huid) en ook omdat het een hele mooie lengte heeft. Van voor valt deze over de liezen en van achteren over de billen. Ook kan de wikkeltop van voren geknoopt worden waardoor je een heel mooi effect krijgt (de stof valt van voren dan heel mooi met golfjes) zeker als je eronder een wikkeljurk (met korte mouw) van hetzelfde materiaal draagt.