Plan je eigen Food & Fashion event

Super leuk dat je interesse hebt in dit toffe event! 

Vanaf begin 2022 introduceren wij dit nieuwe concept. Je kunt nu komen shoppen in de boutique, in combinatie met een heerlijke, biologische hapjes in de Kooksalon. De kosten voor dit event zijn € 19,95 p.p. 

-

ACTIE:
In verband met het introduceren van dit nieuwe concept, worden de kosten van dit event worden per persoon verrekend bij besteding van minimaal € 75 in onze boutique. 

-

 Hoe werkt het? 
Bedenk met hoeveel dames jij langs wil komen (8-10 personen). Bedenk welk Lunch-Arrangement je wilt en plan een datum. Mail ons met jouw wensen, dan nemen wij contact met je op om de details (o.a datum) te bespreken. Of boek direct een plekje voor het Geplande Event als je met minder dan 8 personen langs wilt komen.

Keuze uit drie verschillende lunch arrangementen:

High Tea

Italiaanse lunch

Keuze van de chef

We houden rekening met de richtlijnen van het RIVM. We gaan er op dit moment van uit dat het event door mag gaan. We zullen je op de hoogte houden wanneer je je aangemeld hebt.

Of kom naar het door ons geplande event en boek direct. De eerste twee geplande edities vinden plaats op vrijdag 25 februari en zaterdag 12 maart. Lees hier meer.

Ook van de Kooksalon

Boek nu!