Een artikel retourneren of omruilen?

Belangrijk!

Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 10 dagen (behalve in de feestdagen maand december, dan geldt er een zichttermijn van 3 weken). In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen de kledingstukken die je hebt ontvangen te retourneren en/of te ruilen.
De retourkosten zijn voor onze rekening.


In het geval je een kledingstuk wilt retourneren/omruilen meld je dit per mail (sales@wikkelkleding.nl) aan ons zodat wij jou een retourverzendlabel kunnen mailen die je kunt gebruiken bij het retourneren (afgeven bij een Postnl lokatie). Daarnaast dien je het "retourformulier" (dat je hieronder kunt downloaden) duidelijk in te vullen en mee te zenden met je te ruilen of te retourneren kledingstuk(ken).

Je dient de kledingstukken onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug te zenden.

Je krijgt je geld teruggestort (binnen 10 werkdagen) op de het rekeningnummer en tennaamstelling die je invult hebt op het "retourformulier" of je krijgt je omruiling die je aangegeven hebt op het "retourformulier" van ons toegezonden (ook deze verzendkosten zijn voor onze rekening).

Let op! Op maat gemaakte wikkelkleding kan niet geretourneerd of geruild worden.

Retourformulier