Retourzendingen plus formulier

Een artikel ruilen of retourneren?


Belangrijk!
 

Vanaf het moment van thuisbezorging heb je 7 dagen de tijd om de kledingstukken te ruilen of te retourneren. Stel de sales afdeling van Nicky Iris van te voren op de hoogte door te mailen naar sales@wikkelkleding.nl. Het kledingstuk(ken) dient ongebruikt (betekent ook zonder parfum/deoderant geur) en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! 

Let op! Op maat gemaakte wikkelkleding kan niet geretourneerd of geruild worden.

Ruilen
Is de maat niet goed of heb je toch liever een andere kleur van hetzelfde artikel, dan kun je het kledingstuk retour zenden. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Download het retour zendingsformulier (zie hieronder). Vul deze in en zend dit samen met het betreffende kledingstuk retour naar:
Nicky Iris
Noordeinde 61A
1658 CC Lambertschaag.
Bij ruilen in onze winkel betaal je geen retour zendingskosten en geven wij je meteen het andere artikel (mits op voorraad) er voor terug. 

 
Zo werkt ruilen:
1: 
Je brengt de salesafdeling van Nicky Iris op de hoogte van hetgeen je wilt ruilen door te mailen naar: sales@wikkelkleding.nl

2.  Je vult de gegevens in van de kledingstuk(ken) die je wilt ruilen op het retour zendingsformulier (zie hieronder) dat je uitgedraaid hebt nadat dit is gedownload.
3.  Je vult in welke maat of kleur je daarvoor in de plaats wilt ontvangen.
4.  Je verpakt het artikel in de originele doos, inclusief het retour zendingsformulier. 
5 .  a) Je geeft het pakket af bij een Postkantoor/TNT servicepunt. 
          De doos moet goed worden dichtgeplakt. 
     b) Je komt het kledingstuk zelf langsbrengen op ons adres in Lambertschaag.
 6.  Wij sturen je het gewenst artikel toe, als wij uw pakket ontvangen hebben.


Retourneren
Voldoet het kledingstuk niet aan je verwachting dan kun je dit retour zenden. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.

Indien je een kledingstuk wilt retourneren via een postkantoor/TNT servicepunt dan kun je ook gebruik maken van het retour zendingsformulier (zie hieronder). Vul deze in en zend dit samen met het betreffende kledingstuk retour naar:
Nicky Iris
Noordeinde 61A
1658 CC Lambertschaag. 
Wij storten dan binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan het kledingstuk betaald is. Bij retourneren in onze winkel betaal je geen retourzendingskosten en geven wij je meteen het aankoopbedrag terug. 


Zo werkt retourneren:
1: Je brengt de salesafdeling van Nicky Iris op de hoogte van hetgeen je wilt ruilen door te mailen naar: sales@wikkelkleding.nl
 2.  Je vult de gegevens in van het kledingstuk dat je wilt retourneren op het retour verzendingsformulier (zie hieronder) dat je uitgedraaid hebt nadat dit is gedownload
 3.  Je verpakt het kledingstuk in de originele doos, inclusief het retour verzendingsformulier.
4.  a) Je geeft het pakket af bij een postkantoor/TNT servicepunt. 
          De doos moet goed worden dichtgeplakt. 
      b) Je komt het kledingstuk zelf langsbrengen op ons adres in Lambertschaag.

Retourformulier