Algemene voorwaarden van Nicky Iris

Artikel 1 - Bedrijfsgegevens

Nicky Iris

Noordeinde 61A
1685 CC Lambertschaag
Tel: 06-54656065
email: info@wikkelkleding.nl
KvK: 57310610
BTW nr.: NL 002134723B65

Artikel 2 - Totstandkoming van de overeenkomst
De overeenkomst tussen Nicky Iris en de consument komt tot stand als de consument de bestelling op www.wikkelkleding.nl heeft afgerond en aanvaard en deze door Nicky Iris middels een email is bevestigd. Zolang deze afgeronde bestelling niet is bevestigd, kan de consument de overeenkomst nog ontbinden.

Artikel 3 - De prijzen 
De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Daar waar het een tijdelijke actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd. Alle retourzendingen zijn gratis en alle verzendkosten bij bestellingen worden in rekening gebracht. De bestellingen worden met een track en tracecode verzonden. 


Artikel 4 - Levering
Nicky Iris betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde kledingstukken en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. Nicky Iris verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn, nog gemaakt dienen te worden of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van, doch uiterlijk binnen 3 dagen nadat je bestelling is geplaatst.


Artikel 5 - Bezorgadres en leveringsservice
Je kunt de bestelling thuis laten bezorgen of je kunt een afwijkend bezorgadres opgeven. Deze vraag wordt gesteld als je de bestelling via de site gaat doen. Je bestelling afhalen in de winkel is ook mogelijk.


Artikel 6 - Herroepingsrecht, ruilen en retourneren
Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 10 dagen (behalve in de feestdagen maand december, dan geldt er een zichttermijn van 3 weken). In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen de kledingstukken die je hebt ontvangen te retourneren en/of te ruilen. De retourkosten zijn voor onze rekening.
In het geval je een kledingstuk wilt retourneren/omruilen meld je dit per mail (sales@wikkelkleding.nl) aan ons zodat wij jou een retourverzendlabel kunnen mailen die je kunt gebruiken bij het retourneren (afgeven bij een Postnl lokatie). Daarnaast dien je het retour zendingsformulier - dat je kunt downloaden bij "retourzenden plus formulier - in te vullen en mee te zenden met je te ruilen of te retourneren kledingstuk(ken). Je dient de kledingstukken onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug te zenden op de manier zoals beschreven bij "retourzenden plus formulier".
Je krijgt je geld teruggestort (binnen 10 werkdagen) op dezelfde rekening als waarmee je de bestelling hebt betaald of je krijgt je omruiling van ons toegezonden (verzendkosten voor onze rekening).Artikel 7 - Afwijkende of aanvullende voorwaarden
Afwijkende of aanvullende voorwaarden, anders dan in deze Algemene Voorwaarden bepaald mogen niet ten nadele zijn van de besteller en moeten schriftelijk worden vastgelegd, danwel op een eenvoudige manier te kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.