Laarzen kort donkerblauw en geborduurd met donkerblauw Volledige grootte weergeven

Laarzen kort donkerblauw en geborduurd met donkerblauw

Deze laarzen zijn door ons ontworpen en met de hand gemaakt in een atelier in Istanbul. De laarzen zijn van soepel kalfsleer van buiten en op een hele sierlijke manier geborduurd met dezelfde kleur als het kalfsleer. Van binnen is de laars ook voorzien van soepel leer waardoor deze snel naar je voet zal staan en je er zelfs met blote voeten in kunt!

Meer details

€ 179,00

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Met de hand gemaakte lederen laarzen. Zowel van buiten (kalfsleder en geborduurd met dezelfde kleur als het kalfsleer is) als van binnen is de laars voorzien van leer (dubbel dus) zodat deze snel en heerlijk naar je voet gaat staan zodat je er lang op kunt lopen. Ook de hak is elegant maar niet te hoog en staat zo onder de laars dat je, je voeten makkelijk kunt afrollen met het lopen waardoor je niet in de gaten hebt dat je op "hoge" hakken loopt.

Verkrijgbare maten:
De laarzen zijn verkrijgbaar vanaf maat 37 tot en met maat 41 maar kunnen niet op de site besteld worden. Ze kunnen alleen gepast en gekocht worden in ons atelier.

Tip:
Onze gehele winter wikkel collectie heeft alle kleurtinten van onze laarzen zodat ze overal bijpassen. Maar ook zullen deze laarzen qua kleur bij vele andere kledingstukken passen.
Aan jou de keuze!