Wikkelrok aubergine suedine klokmodel lang Volledige grootte weergeven

Wikkelrok aubergine suedine klokmodel lang

Een mooi wijde en lange (halverwege de schenen) suedine wikkelrok in klokmodel die tijdens het lopen om je heen zwiert!.
Gemaakt van soepelvallende suedine die gemakkelijk te wassen is in de wasmachine op 30 graden. Heel mooi met lange of korte laarzen.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 79,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze lange wikkelrok is gemaakt van soepelvallende suedine die lijkt op echte suede. Een rok die gemakkelijk om je heen te wikkelen is en gelijk goed zit bij elk damesfiguur.

Ook hier geldt dat de achterkant langer is dan de voorkant waardoor deze heel mooi valt.
Deze wikkelrok heeft een hele rijke kleur groen die makkelijk met heel veel kleuren te combineren is.

Verkrijgbare maten:
S
/M = 36/38 voorkant 84 cm en achterkant 87 cm.
M/L = 40/42 voorkant 87 cm en achterkant 90 cm.
Bij lengte maat 1.70, net over halverwege de schenen


Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

Heuptasje:
Het heuptasje is gemaakt van echt soepel leder aan de voorkant, lederlook aan de achterkant, binnenkant en lange wikkels.
Er is voor lederlook stof gekozen omdat dit product heel glad en soepel is waardoor het tasje geen enkel kledingstuk beschadigd en soepel op je heup hangt.
Er zit een groot vak met rits aan de voorkant boven waarin veel ruimte zit voor een mobiel en andere platte spullen en er zit een vakje voor met en klep met franje die gesloten wordt met een van buiten onzichtbare magneet sluiting. Dit vak is goed voor al je pasjes, lippenstift enz.
Kleur: donkerblauw (voor en de franjes) en petrolblauw (franjes plus achterkant, binnenkant en wikkels.)