Wikkel wellnessjurk petrol blauw Volledige grootte weergeven

Wikkel wellnessjurk petrol blauw

Deze wellness badjas dames heet bij ons een wellnessjurk. 
Een supervrouwelijk aangesloten model. Zeer geschikt voor een dagje wellness en sauna en natuuirlijk voor een heerlijk zen dagje thuis.
Je zult deze niet meer uit willen doen!
Ook diverse kleuren verkrijgbaar bij wellnesscentra: Fort Resort Beemster, Spa SereenSpa One, de LeeuwerikhoeveThermea 2000 en Sauna de Heuvelrug.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 84,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze zeer vrouwelijke badjas of wel: wellnessjurk is gemaakt van zachte teddy met zeer mooie vleug (aan de buitenkant) en katoenen jogging (aan de binnenkant) waardoor deze een hoge aaibaarheids gehalte heeft en goed vocht opneemt. Uitstekend geschikt voor in de wellness en sauna! maar ook voor een zen dagje thuis! Doe je er de sjaal met capuchon bij dan kun je ook in de buiten wellness je nek en hoofd warm houden.
Door het vernuftige model blijft de wellnessjurk mooi aangesloten waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt.

Gemakkelijk en vaak te wassen in de wasmachine op 30 graden en zelfs lauw-warm te drogen in de droger en om weer op te fluffen.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 132 cm en achterkant 137 cm.
M/L = 40/42 voorkant 134 cm en achterkant 139 cm.

Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.


Sjaal met capuchon:
Deze sjaal met capuchon is eenvoudig vast en los te maken aan je wellnessjurk.
Perfect om te dragen in de buiten wellness om je hoofd en nek warm te houden als het koud is.
Ook uitstekend om los te dragen bij een vest/trui/jas.