Speciale editie! Maxi wikkel wellnessjurk met gerende rok Volledige grootte weergeven

Speciale editie! Maxi wikkel wellnessjurk met gerende rok

Deze maxi wellnessjurk is de aankomende feestdagen onze speciale editie! Een supervrouwelijk aangesloten model met gerende maxi rok tot op de voet en flairmouwen.
Zeer geschikt in deze Corona periode om thuis te werken of om heerlijk in weg te kruipen tijdens een dagje relaxen thuis of in de wellness.

Succes verzekerd; Je zult deze niet meer uit willen doen!
In 8 kleuren verkrijgbaar!

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 129,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze zeer vrouwelijke badjas of wel: maxi wellnessjurk is gemaakt van zachte teddy met zeer mooie vleug (aan de buitenkant) en katoenen jogging (aan de binnenkant) waardoor deze een hoge aaibaarheids gehalte heeft en goed vocht opneemt.
Door het vernuftige wikkel model blijft de wellnessjurk mooi aangesloten waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt.

Gemakkelijk en vaak te wassen in de wasmachine op 30 graden en zelfs lauw-warm te drogen in de droger en om weer op te fluffen.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 met lengte op jouw voet*
M/L = 40/42 met lengte op jouw voet*

Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

* Voor het op lengte laten maken tot op jouw voet geef je, tijdens het bestelproces jouw lichaamslengte door in het vakje "opmerkingen". Wij maken dan deze special editie maxi wellnessjurk voor jou op jouw voetlengte en gekozen kleur!
We hebben daar ongeveer 7 werkdagen voor nodig.