Wikkel wellnessjurk kort donkerroze Volledige grootte weergeven

Wikkel wellnessjurk kort donkerroze

Deze wellness badjas dames heet bij ons een wellnessjurk.  Een supervrouwelijk aangesloten kort model met kopmouwtje. Zeer geschikt voor een dagje wellness en sauna en natuurlijk voor een heerlijk zen dagje thuis. Je zult deze niet meer uit willen doen! 

Ook bij wellnesscentra: Fort Resort Beemster, Spa SereenSpa One, de LeeuwerikhoeveThermea 2000 en Sauna de Heuvelrug.

 


 

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 69,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze zeer vrouwelijke badjas of wel: wellnessjurk is gemaakt van een zachte, dunne, stretch fluweelstof (80% katoen). Het is een super vrouwelijk model, waarbij je taille sterk geaccentueerd wordt. Het zal echt iedereen mooi zal staan. De wellnessjurk is uitstekend geschikt voor in de wellness en sauna, maar ook voor een zen dagje thuis! 

In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Verkrijgbare maten:
Bij lengte van 1.70 M valt deze op de knie.

S/M = 36/38 voorkant 100 cm en achterkant 105 cm.
M/L = 40/42 voorkant 102 cm en achterkant 107 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.