Ketting kort speksteen blaadje jade groen met slakkenhuis (bruin/wit) en zilverkleurig visje en kraal Volledige grootte weergeven

Ketting kort speksteen blaadje jade groen met slakkenhuis (bruin/wit) en zilverkleurig visje en kraal

Deze ketting is gemaakt van speksteen blaadje (jade groen), slakkenhuis (bruin/wit) en zilverkleurig visje en kraal aan een suede veter. Het blaadje is van de speksteen en is met de hand gemaakt door Lucca Romano.

Het geheel is vast te maken met een zilverkleurige sluiting op hals hoogte (op ronding in borstbeen).

Een uniek exemplaar want er is er maar 1 van!

Meer details

€ 29,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze ketting is gemaakt van speksteen (jade groen blaadje), slakkenhuis (bruin/wit) en zilverkleurig visje met kraal en suede veter. Het ontwerp van de speksteen is met de hand gemaakt door Lucca Romano.
Lengte: Het is een korte ketting waarbij het blaadje net boven het borstbeen voorkant sleutelbeen (ronding) valt. Het geheel wordt met een zilverkleurig slotje vastgemaakt.