Wikkeljurk lederlook donkerbruin Volledige grootte weergeven

Wikkeljurk lederlook donkerbruin

Deze wikkeljurk is gemaakt van soepelvallende mooie gemeleerde lederlook en is gemakkelijk en vaak te wassen op 30 graden in de wasmachine. Een heel stoer en vlot jurkje waar alle soorten schoeisel bij kunnen. Het is net hoe je, je voelt die dag!

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 79,95

Al onze wikkelkleding wordt handgemaakt in ons atelier in Nederland. Omdat het op dit moment erg druk is met bestellingen kan het zijn dat sommige wikkels nog gesneden en gemaakt moeten worden waardoor de levertijd van deze items op kan lopen tot 6 werkdagen. Dit geldt overigens niet voor onze wellnessjurken.

Materiaal & kleuren:
Deze wikkeljurk is gemaakt van soepelvallende gemeleerde lederlook stof (niet zwetend maar draagt juist koel) die heerlijk zit maar ook gemakkelijk te onderhouden is (wasmachine 30 graden ophangen en zo droog). Door de stof is het een stoer jurkje en door het model vallen de plooien op je buik en heupen extra op waardoor je wat meer kunt verbergen (-: Te dragen met blote benen (in de nazomer/herfst) en met panty of mooie legging in de winter waarbij alle schoeilsel zal staan!.

Deze wikkeljurk is donkerbruin van kleur.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 95 cm en achterkant 100 cm.
M/L = 40/42 voorkant 97 cm en achterkant 102 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.