Wikkelrok suedine cognac Volledige grootte weergeven

Wikkelrok suedine cognac

Een heerlijk makkelijk wikkelrokje van soepele suedine die je zo aantrekt en met heel veel kledingstukken kan combineren. 5 cm boven de knie waardoor het lekker vlot staat. Sportief met gympen en netjes met hakken of op het strand zo over je bikini/badpak!

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 59,95

Al onze wikkelkleding wordt handgemaakt in ons atelier in Nederland. Het kan zijn dat sommige wikkels nog gesneden en gemaakt moeten worden waardoor de levertijd kan oplopen tot 5 werkdagen. Dit geldt niet voor de wellnessjurken deze kunnen snel geleverd worden.

Materiaal & kleuren:
Dit wikkelrokje is gemaakt van soepele suedine die lijkt op echte suede. Een hoogwaardige stof die ook na vele malen wassen soepel een mooi blijft! Ideaal voor veel en vaak gebruik.
Het heeft een wikkel die lang genoeg is om van achteren vast te zetten en daarna losjes/nonchalant voren vast te zetten. (op de foto zie je ook de wikkel van de wikkeltuniek met skull.

De wikkelrok is ongeveer 5 cm boven de knie en is achter 5 centimeter langer dan aan de voorkant.
Verkrijgbare maten:
S
/M = 36/38 voorkant 51 cm en achterkant 53 cm. (Bij lengte maat 1.70, 5 cm boven de knie)
M/L = 40/42 voorkant 52 cm en achterkant 54 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?

Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.