Wikkeltop/vest steenrood dun gebreid Volledige grootte weergeven

Wikkeltop/vest steenrood dun gebreid

Een perfecte wikkeltop/-vest van heerlijk warm en zacht dun gebreide stof. Het bovenlijfje is van dubbele stof waardoor het kraagje mooi afgewerkt is en zowel plat als omhoog gedragen kan worden. De kleur is echt prachtig steenrood en geeft elke huid kleur! De mouwen lopen uit voor het supervrouwelijke en sierlijk effect!

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 79,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
De wikkeltop/-vest is gemaakt van zachte, soepelvallende dun gebreide stof die heerlijk draagt en gemakkelijk te wassen is in de wasmachine op 30 graden omdat het weefsel bestaat uit een combinatie van acryl, polyester en elastaan. Kreukt niet en doogt snel!

Het is een steenrode kleur die ieder huidtype kleur geeft!

Verkrijgbare maten:

S/M =
36/38 voorkant 72 cm en achterkant 78 cm.
M/L = 40/42 voorkant 73 cm en achterkant 79 cm.

Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.