Wikkeltop/vest groen dun gebreid Volledige grootte weergeven

Wikkeltop/vest groen dun gebreid

Het perfecte wikkelvestje van heerlijk warm en zacht dun gebreide stof. Gemakkelijk overal bij te dagen qua model en ook om over veel bovenkledingstukken heen te dragen als het even afkoelt. Zelfs als je aan het sporten/dansen of yoga aan het beoefenen bent. Het vestje kun je zowel gewikkel als van voren geknoopt dragen.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 69,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
De wikkeltop/-vest is gemaakt van zachte, soepelvallende dun gebreide stof die heerlijk draagt en gemakkelijk te wassen is in de wasmachine op 30 graden omdat het weefsel bestaat uit een combinatie van acryl, polyester en elastaan. Kreukt niet en doogt snel!

Het is een steenrode kleur die ieder huidtype kleur geeft!

Verkrijgbare maten:

S/M =
36/38 voorkant 72 cm en achterkant 78 cm.
M/L = 40/42 voorkant 73 cm en achterkant 79 cm.

Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.