Korte wikkeltop gestreept met ballonmouw Volledige grootte weergeven

Korte wikkeltop gestreept met ballonmouw

Éen van onze favo items deze herfst; een prachtige, korte wikkeltop met strepen en ballonmouwen. Dit topje is écht te gek! Super te combineren met een high waist broek of rok. 

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 69,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren
Deze korte wikkeltop is gemaakt van heerlijk soepelvallende kleurechte travellerstof (97% polyester en 3% elastane) die ook gebruikt wordt door de grotere sportmerken in de dans- en sportwereld:
- voelt als een tweede huid
- makkelijk en vaak te wassen (gewoon in de wasmachine op 30 graden)
- droogt snel en kreukt niet (na het wassen ophangen, neerleggen, of anders want het maakt niet uit)


Ideaal voor veel en vaak gebruik en in vele kleuren verkrijgbaar!

  
Verkrijgbare maten:
Deze wikkeltop is kort (komt tot de taille) en heeft een brede band in de taille. Hierdoor kun je het strak aantrekken en wordt je taille geaccentueerd. De top heeft lange, losse ballonmouwen. 


Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken? 
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken. 

Levertijd:
Omdat wij alles zelf ontwerpen/snijden en maken kunnen wij veel wikkelmodellen aanbieden, veel op maat maken maar ook zorgen dat we niet een onnodige voorraad aan hoeven te leggen (milieu overwegingen). Dit zorgt er voor dat het kan zijn dat mocht jouw bestelling niet op voorraad zijn wij 2 tot 6 werkdagen nodig hebben om jouw bestelling te snijden/maken en versturen.