Wikkeltuniek/jas lang suedine paars/aubergine Volledige grootte weergeven

Wikkeltuniek/jas lang suedine paars/aubergine

Deze wikkeltuniek is gemaakt van soepel vallend zachte suedine dat bijna niet te onderscheiden is van echte suede. De lengte is halverwege het bovenbeen en is van voren mooi rond weggesneden. De mouwen zijn strak en lopen uit in een puntje met splitje. De wikkel zet je aan de zijkant vast en bestaat uit meerdere lange dunne suedine stroken waardoor het geheel een extra sierlijk effect krijgt.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 79,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze wikkeltuniek is gemaakt van soepelvallende suedine dat bijna niet te onderscheiden is van echt suede. Makkelijk te wassen in de wasmachine op 30 graden. Door de soepelheid van de stof zit het heerlijk en door het model en de wikkel (die bestaat uit meerdere stroken) valt het geheel heel sierlijk.

Deze wikkeltuniek is paars/aubergine van kleur.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 84 cm en achterkant 90 cm.
M/L = 40/42 voorkant 86 cm en achterkant 92 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.