Wikkelvest kort jeans Volledige grootte weergeven

Wikkelvest kort jeans

Een wikkelvest dat tevens te dragen is als jas met een stoere jeans uitstraling. Het heeft een opstaand kraagje van 5 cm en is gemaakt van warme, soepele en zachte joggingstof waardoor het heel comfortabel zit. Goed te dragen als jasje of als het kouder wordt met een bodywarmer er over heen maar ook binnen als stoer, mooi vrouwelijk vest.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 69,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Dit korte wikkelvest is gemaakt van warme, soepele en zachte joggingstof. Bij de mouw is de stof omgedraaid en zie je de zachte grijze binnenkant. Dit vest is makkelijk op 30 graden te wassen in de wasmachine. Ook heeft dit wikkelvest een opstaand kraagje van 5 cm en is het model achter langer dan voren waardoor het heel mooi afkleedt.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 64 cm en achterkant 76 cm.
M/L = 40/42 voorkant 66 cm en achterkant 78 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.