Strakke broek basic lycra lang: in 4 basic lycra kleuren te verkrijgen Volledige grootte weergeven

Strakke broek basic lycra lang: in 4 basic lycra kleuren te verkrijgen

Deze strakke broek basic lycra lang - verkrijgbaar is in 9 verschillende kleuren - kun je heel mooi combineren met onze standaard wikkeltops of met een 5 cm langere sport wikkeltop voor het beoefenen van je favoriete sport waardoor je billen en kruis verborgen blijven. Natuurlijk kun je deze broek ook dragen op andere gelegenheden. Ze zijn gemaakt van onze heerlijke lycra travellerstof.


Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 59,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren
Deze strakke broek basic lang is gemaakt van heerlijk soepelvallende kleurechte travellerstof (97% polyester en 3% elastane) die ook gebruikt wordt door de grotere sportmerken in de dans- en sportwereld:
- voelt als een tweede huid
- makkelijk en vaak te wassen (gewoon in de wasmachine op 30 graden)
- droogt snel en kreukt niet (na het wassen ophangen, neerleggen, of anders want het maakt niet uit)
Ideaal voor veel en vaak gebruik en in vele kleuren verkrijgbaar!

Verkrijgbare maten:
Je hebt de mogelijkheid om jouw broek gelijk op lengte te laten maken:
Meet jouw benen op vanaf de taille tot op de grond als je rechtop staat en geeft dit door bij jouw bestelling
Hoe?:
Tijdens de bestelprocedure krijg je de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen hierin kun je jouw beenlengte doorgeven.
Wij maken dan jouw broek gelijk op deze lengte.

S/M = 36/38
M/L = 40/42

Jouw maten controleren of op maat (groter dan maat 40/42) laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

Levertijd:
Omdat wij alles zelf ontwerpen/snijden en maken kunnen wij veel wikkelmodellen aanbieden, veel op maat maken maar ook zorgen dat we niet een onnodige voorraad aan hoeven te leggen (milieu overwegingen). Dit zorgt er voor dat het kan zijn dat mocht jouw bestelling niet op voorraad zijn wij 2 tot 6 werkdagen nodig hebben om jouw bestelling te snijden/maken en versturen.

Tip:
Deze broek is mulitfuctioneel draagbaar!.
Niet alleen tijdens het beoefenen van jouw sport/dans/yoga maar ook tijdens je werk/vrijetijd/vakantie. Verkrijgbaar in al onze basic kleuren en te combineren met de sport wikkeltops (5 cm langer voor bedekken van billen en kruis) en onze standaard wikkeljurken/-tops/- tunieks/-blouses enz.