Wikkeltop sport met kopmouw: in alle basic lycra kleuren te verkrijgen Volledige grootte weergeven

Wikkeltop sport met kopmouw: in alle basic lycra kleuren te verkrijgen

Een sport wikkeltop met kopmouw in 9 verschillende kleuren die 5 langer is dan onze standaard wikkeltops i.v.m. het bedekken van je billen en kruis.
Door de combinatie van de heerlijke lycra travellerstof (die ook gebruikt wordt in de sport- danswereld) en het vernufige ontwerp blijft het model aansluitend zitten bij decolleté en de heupen ook intensief bewegen en na vele malen wassen.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 64,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren
Deze wikkeltop is gemaakt van heerlijk soepelvallende kleurechte travellerstof (97% polyester en 3% elastane) die ook gebruikt wordt door de grotere sportmerken in de dans- en sportwereld:
- voelt als een tweede huid
- makkelijk en vaak te wassen (gewoon in de wasmachine op 30 graden)
- droogt snel en kreukt niet (na het wassen ophangen, neerleggen, of anders want het maakt niet uit)
Ideaal voor veel en vaak gebruik en in vele kleuren verkrijgbaar!

Al onze wikkels zijn achter langer dan aan de voorkant en bij de top valt deze dan over de billen.
 

Verkrijgbare maten:
Deze wikkeltop is van voren lang en valt mooi over elkaar heen.Op een broek is het heel sportief om deze top aan de voorkant in je broek te dragen met een mooie riem. De stof valt zo soepel dat dit makkelijk kan.

S/M = 36/38 voorkant 75 cm en achterkant 79 cm.
M/L = 40/42 voorkant 76 cm en achterkant 81 cm.

Jouw maten controleren of op maat/lengte laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

Levertijd:
Omdat wij alles zelf ontwerpen/snijden en maken kunnen wij veel wikkelmodellen aanbieden, veel op maat maken maar ook zorgen dat we niet een onnodige voorraad aan hoeven te leggen (milieu overwegingen). Dit zorgt er voor dat het kan zijn dat mocht jouw bestelling niet op voorraad zijn wij 2 tot 6 werkdagen nodig hebben om jouw bestelling te snijden/maken en versturen.

Tip:
Deze wikkeltop sport is 5 cm langer dan onze standaard tops waardoor deze je billen en kruis bedekt tijdens het beoefenen van je sport/yoga/dans enz. Natuurlijk is deze top ook heel goed draagbaar bij allerlei andere kledingstukken tijdens je werk/vrijetijd/vakantie.