Wellness

Wellness

Wikkelwellness staat voor ontspanning: lekker op je vrije dag of thuiswerkdag in je wellnessjurk/-jas in huis maar ook in de sauna of in een yogaset op de mat of ook gewoon als huisset.
Wikkelwellness staat ook voor:  heerlijke comfortable werkkleding voor de schoonheid-, en kapsalons maar ook voor de wellnesscentra.

En wist je al dat wij al onze wikkelkleding zelf ontwerpen, snijden en maken en we daardoor ook alle wikkels voor je op maat kunnen maken? En dat we werken met eigen naaisters die bij ons in de buurt wonen en snijders - waarbij wij ook MBO studenten opleiden - die als bijbaantje voor ons de wellnessjurken 1 voor 1 snijden (i.v.m. hoogpoligheid).
En dat we ook werken met de plaatselijke sociale dienst die voor ons inpak- en andere naai betaalde werkzaamheden voor ons uitvoeren en dat er bij ons MBO studenten stage lopen die alle facetten mee krijgen van een dynamische klein fashion bedrijf.

Dan kunnen we je ook vertellen dat doordat we alles zelf in de hand hebben we geen massa voorraad uit bijvoorbeeld lage lonen landen hoeven in te kopen. Tel daarbij op dat we uitsluitend werken met stoffen met het Oek-tex Standard 100 label hopen we hiermee ons steentje bij te dragen voor een beter milieu en een kleiner voetafdruk.
Als met al als je voor een product van ons kies dan kies je echt voor een oerhollands en degelijk product!

okotex