Retourneringsvoorwaarden

Algemeen:
Gelukkig krijgen wij vrij weinig retourzendingen.
In 2022 werd 4% van alle bestellingen geretourneerd.
Enerzijds komt dit doordat wij wikkelkleding ontwerpen dat altijd past mits je de juiste maat besteld. Op onze site vind je onze maattabel met daarin onze standaardmaten, zodat je kunt controleren of je onze standaardmaten (36 tot en met 42) hebt of dat je afwijkende maten hebt, zodat je deze aan ons kunt doorgeven.

Anderzijds omdat wij werken met goede kwaliteit- en gecertificeerde stretchstoffen die niet alleen heerlijk en comfortabel zitten, maar ook na vele malen wassen in de wasmachine goed blijven. Kijk ook naar onze klantbeoordelingen.

Tip!

Voordat je besteld kun je van te voren voorkomen dat je zou moeten ruilen of retourneren doordat je:

* Goed bekijkt of de maat de juiste is voor jou of voor degene voor wie je het besteld. Als je dit niet goed weet dan kun je onze maattabel (onderaan onze site) raadplegen en kun je jouw maten vergelijken met onze standaardmaten. Past jouw maat in één van de maten in het tabel dan kun je met een gerust hart jouw maat via de site bestellen. 

Zijn jouw maten afwijkend dan kun je de maattabel invullen met jouw maten en snijden/maken we jouw gekozen kledingstuk op maat. Kom je er niet uit mail of bel ons gerust op: 06-54 65 60 65.

* Goed bekijkt of de kleur de juiste is voor jou of voor degene voor wie jij het besteld. Als je niet goed weet welke kleur je moet kiezen dan kun je bij ons - via een mailtje - een aantal stofstalen opvragen die wij jou gratis verzenden zodat je een goede keuze kunt maken.

 

Een artikel toch ruilen of retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heb je 10 dagen de tijd (behalve in de feestdagen maand december, dan geldt er een zichttermijn van 3 weken) om het kledingstuk / -stukken  te ruilen of te retourneren.* 
Voor beide geldt dat je de sales afdeling van Nicky Iris op de hoogte brengt van jouw retournering of omruiling door te mailen naar sales@wikkelkleding.nl en dat de retourkosten voor je eigen rekening zijn (met uitzondering van productiefouten of andere fouten onzerzijds).
Gebruik voor retournering hetzelfde doosje als je van ons gekregen hebt.

Het kledingstuk(ken) dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen!

*Met uitzondering op speciaal op maat gemaakte items. Deze kun je niet retourneren. Zorg er dus altijd goed voor dat je jouw maten juist hebt ingevuld in de maattabel. Mocht jouw op maat gemaakte item toch niet naar wens zijn, is overleg mogelijk. We zullen dan samen proberen om een oplossing te zoeken.

Ruilen:

Is de maat niet goed of heb je toch liever een andere kleur van hetzelfde artikel, dan kun je het kledingstuk omruilen*. Download onderstaande formulier, vul deze in en zend dit gehele formulier samen met het betreffende kledingstuk retour.


De retour en de verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Wij zenden jou z.s.m. de nieuwe levering mits deze op voorraad is en anders brengen we je per email op de hoogte van de levertijd.

*Met uitzondering op speciaal op maat gemaakte items. Deze kun je niet omruilen. Zorg er dus altijd goed voor dat je jouw maten juist hebt ingevuld in de maattabel. Mocht jouw op maat gemaakte item toch niet naar wens zijn, is overleg mogelijk. 


Retourneren:
Vul onderstaande in en geef je reden van retour en zend dit gehele formulier samen met het betreffende kledingstuk retour.

Download hier het retourformulier

Retourneringsvoorwaarden