Ons team!

Neem een kijkje in ons team!

Monique

Monique is de bedenker en eigenaresse van Nicky Iris. Ze houdt van supervrouwelijke kleding met een stoere twist. Heeft heel lang geleden een HBO Fashion School gedaan en vanaf toen altijd al haar eigen kleding ontworpen en gemaakt. Vooral wikkeljurken van heerlijk soepelvallende stoffen. In de zomer houdt ze van een Bohemien/Ibiza sfeertje en in de winter komt daar een Keltische sfeertje bij. Binnen het bedrijf doet ze alles; van het ontwerpen, het naaien van de eerste stuks, de styling, de logistiek enz. Wat ze ook doet; ze doet alles met passie en liefde.

Rémon

Rémon is de man van Monique en regelt alle Wellness-gerelateerde zaken binnen Nicky Iris en onderhoudt de contacten met alle wellnesscentra die onze wellnessjurken verkopen. Ook is hij de eigenaar van de Kooksalon die hij op de vrijdag bemand en heerlijke biologische trattoria lunchgerechten maakt voor de klanten die de boutique komen bezoeken. Hij heeft superveel humor, is super gepassioneerd en doet net als Monique alles met veel liefde.

Jennifer

Jennifer is als stagiaire begonnen bij Nicky Iris en heeft zoveel geleerd dat ze Monique volledig kan ondersteunen met haar werkzaamheden. Van het ontwerpen, snijden, naaien enz. Ook maakt zij de mooie banners op de site, en doet ze de gehele social media van Nicky Iris. Ze is super gedreven en gedisciplineerd en doet alles met passie. Als jouw wikkelitem gemaakt is door Jennifer dan zie je dat aan haar label die ze mee naait in de rechter zijnaad onder de wikkelopening.

Tamara

Tamara is een van onze naaisters. Ze is fantastisch in het maken van onze wellnessjurken. Zowel de lange als de kortere varianten. Daarnaast kunnen we Tamara ook inzetten voor het maken van de bedrijfskleding voor de wellnesscentra, schoonheids-, kap-, massagesalons enz. Als jouw wikkelitem gemaakt is door Tamara dan zie je dat aan haar label die ze mee naait in de rechter zijnaad onder de wikkelopening.

Coby

Coby is een van onze naaisters en wat is ze goed! Ze woont bij in Abbekerk en kan alles naaien wat je op onze site ziet. Daarnaast is ze súper creatief; ze naait niet alleen, maar maakt ook prachtige tasjes en nog veeeel meer. Als jouw wikkelitem gemaakt is door Coby dan zie je dat aan haar label die ze mee naait in de rechterzijnaad onder de wikkelopening.

Joke

Joke is ook een van onze naaisters en werkt altijd aan onze wellnessjurken. Ze woont in Schermerhorn en heeft in haar huis speciaal een kamer volledig ingericht om voor Nicky Iris zowel de lange als de korte versie wellnessjurken te maken. Ze heeft er altijd zin in! en doet dit met trots. Als jouw wikkelitem gemaakt is door Joke dan zie je dat aan haar label die ze mee naait in de rechterzijnaad onder de wikkelopening.

Lisa

Lisa werkt af-en-toe bij ons, maar is een superleuke toevoeging aan ons team. Ze snijdt veel van de wellness-stoffen, waar de naaisters vervolgens de wellnessjurken en -jassen van maken.

Tess

Tess werkt af-en-toe bij ons. Ze snijdt veel van de wellness-stoffen, waar de naaisters vervolgens de wellnessjurken en -jassen van maken.

Mariska

Mariska werkt af-en-toe bij ons. Ze snijdt veel van de wellness-stoffen, waar de naaisters vervolgens de wellnessjurken en -jassen van maken.

Iris

Iris is als stagair begonnen bij Nicky Iris en komt in de vakanties helpen met wellnessjurken maken. Ze doet dit met veel plezier en trots.
Als jouw wikkelitem gemaakt is door Iris dan zie je dat aan haar label die ze mee naait in de rechterzijnaad onder de wikkelopening.

WerkSaam

Wij werken al een enige tijd samen met de sociale werkplaats van WerkSaam. Wij bieden werkzaamheden aan, die mensen (met een afstand tot de arbeidsmarkt) uitvoeren in hun naaiatelier in Hoorn.
Met zorg gemaakt!Wie maakte het?

Wist je dat er speciale labels in jouw (wikkel)kleding* zitten? Hier staat op wie jouw item gemaakt heeft. Zo blijven we eerlijk en transparant over waar onze kleding vandaan komt.

Voorbeelden:
- Met passie door Coby
- Met enthousiasme door Joke
- Met liefde gemaakt door Jennifer
- Met zorg door WerkSaam
- Met trots gemaakt door Iris

*Dit geldt voor de items die gemaakt zijn na zomer 2021

Ons Team