Ons team!

Neem een kijkje in ons team!

Monique

Monique is de bedenker en eigenaresse van Nicky Iris. Binnen het bedrijf doet ze alles; van ontwerpen tot naaien en styling tot logistiek. Wat ze ook doet; ze doet alles met passie.

Rémon

Rémon regelt alle Wellness-gerelateerde zaken binnen Nicky Iris. Ook is hij de eigenaar van de Kooksalon. Hij heeft superveel humor, maar staat ook altijd open voor een goed gesprek.

Jennifer

Jennifer ontwerpt, naait, snijdt stoffen en doet eigenlijk ook alles daar omheen. Ze is een echte Fashion Designer! Ze werkt keer op keer weer keihard, maar is ook altijd voor een feestje!

Manon

Manon regelt sinds november 2020 veel zaken omtrent marketing en social media. Ze heeft deze website gebouwd en beheert hem ook nog eens. Ook staat ze regelmatig in de boutique om klanten te helpen!

Coby

Coby is een van onze naaisters en wat is ze goed! Ze is súper creatief; ze naait niet alleen, maar maakt ook prachtige tasjes en nog veeeel meer. Als Coby er is, is het altijd gezellig.

Joke

Joke is ondertussen al een aantal jaar aan het werk bij Nicky Iris. Joke werkt vanaf haar eigen huis! Daar naait ze veel (wellness)items en brengt ze daarna naar ons toe. Ze gaat als een speer!

Lisa

Lisa werkt af-en-toe bij ons, maar is een superleuke toevoeging aan ons team. Ze snijdt veel van de wellness-stoffen, waar de naaisters vervolgens de wellnessjurken en -jassen van maken.

Sanne

Sanne is al een aantal jaar de schoondochter van Monique en Remon, zo kwam ze bij Nicky Iris. Ze is een multitalent; ze danst, zingt, geeft (theater)les, én naait. Bij ons naait ze wellnessjurken.

Emmy

Emmy werkt al bij ons sinds 2018! Ze werkt vanuit haar eigen atelier, waar ze ook gordijnen maakt. Supergaaf dus! Na het naaien brengt ze de wellnessjurken naar ons toe. Dan pakken wij ze in en kunnen wij ze verzenden.

WerkSaam

Wij werken al een enige tijd samen met de sociale werkplaats van WerkSaam. Wij bieden werkzaamheden aan, die mensen (met een afstand tot de arbeidsmarkt) uitvoeren in hun naaiatelier in Hoorn.
Met zorg gemaakt!Wie maakte het?

Wist je dat er speciale labels in jouw (wikkel)kleding* zitten? Hier staat op wie jouw item gemaakt heeft. Zo blijven we eerlijk en transparant over waar onze kleding vandaan komt.

Voorbeelden:
- Met passie door Coby
- Met enthousiasme door Joke
- Met trots door Sanne
- Met liefde door Emmy
- Met zorg door WerkSaam

*Dit geldt voor de items die gemaakt zijn na zomer 2021

Ons Team