Sauna

Sauna

Wellnessjurk & -jassen: ma/vr voor 15:00 uur besteld = vandaag verzonden!*
* Met uitzondering op de op maat gemaakte items.
 

Wikkelwellness staat voor ontspanning: lekker op je vrije- of thuiswerkdag in je wellnessjurk, -jas in huis maar heerlijk voor een dagje wellness.

En wist je al dat wij al onze wikkelkleding zelf ontwerpen, snijden en maken en we daardoor ook alle wikkels voor je op maat kunnen maken? En dat we werken met eigen naaisters die bij ons in de buurt wonen en snijders - waarbij wij ook MBO studenten opleiden - die als bijbaantje voor ons de wellnessjurken 1 voor 1 snijden (i.v.m. hoogpoligheid).
En dat we ook werken met de plaatselijke sociale dienst die voor ons inpak- en andere naai betaalde werkzaamheden voor ons uitvoeren en dat er bij ons MBO studenten stage lopen die alle facetten mee krijgen van een dynamische klein fashion bedrijf.

Dan kunnen we je ook vertellen dat doordat we alles zelf in de hand hebben we geen massa voorraad uit bijvoorbeeld lage lonen landen hoeven in te kopen. Tel daarbij op dat we uitlsuitend werken met stoffen met het Oek-tex Standard 100 label hopen we hiermee ons steentje bij te dragen voor een beter milieu en een kleiner voetafdruk.
Als met al als je voor een product van ons kies dan kies je echt voor een oerhollands en degelijk product!

okotex


Er zijn 19 producten

producten per pagina

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

producten per pagina