Food & Fashion
in de Kooksalon

Welkom bij de Kooksalon
food & fashion

In 2009 openden wij: Rémon en Monique de Kooksalon. Een biologische kookstudio op een prachtige landelijke locatie. Een plek waar Rémon zijn enorme passie voor koken in kwijt kan. Hier hebben we ons meer dan 10 jaar gefocust op het geven van professionele, biologische kookworkshops. 

Het groeide uit tot een succesvol bedrijf waar mensen vanuit heel Nederland naar toe kwamen.
Tot in maart 2020 de coronacrisis uitbrak. Alle deuren in 
Nederland moesten sluiten. Zo ook die van onze prachtige kookstudio.
Sinds die tijd is het geven van kookworkshops niet meer mogelijk geweest omdat de strenge maatregelen deze niet toelieten. 

In de tussentijd groeide Nicky Iris verder en door de drukte hadden we Rémon harder nodig dan ooit. Ondertussen werkt hij vele uren bij Nicky Iris, maar zijn passie voor koken is nooit verloren gegaan. 

Omdat we zo'n mooie kookstudio hebben waar onze boutique in zit en Rémon graag zijn passie wil combineren met zijn werk bij Nicky Iris hebben wij een nieuw concept:  

FOOD & FASHION!

Vanaf heden is het mogelijk om culinair te komen genieten in onze biologische kookstudio én te shoppen in onze prachtige boutique. 

Kom op onze speciale evenementen óf organiseer er zelf een, waar jij en 8-10 vriendinnen heerlijk kunnen, komen shoppen en eten.  Boek hier beneden!  

Onze mogelijkheden

Food & Fashion

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters