Heren! Wikkel wellnessjas. Volledige grootte weergeven

Heren! Wikkel wellnessjas.

Deze wellnessjas voor de heren - in 5 kleuren - is mooi aangesloten (schouders met kopmouwen: colbertmodel) lang model (tot halverwege de schenen bij man van 1.80 M (model op de site) van onze heerlijke wellness-stof.
Zeer geschikt voor de wellness en sauna en voor een heerlijk zen dagje thuis.


Ook diverse kleuren bij: Fort Resort Beemster, Spa Sereen, Spa One, de Leeuwerikhoeve en Thermea 2000.

Meer details

op maat laten maken
S/M
M/L

€ 119,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze mooie mannelijke badjas is gemaakt van zachte teddy met zeer mooie vleug (aan de buitenkant) en katoenen jogging (aan de binnenkant) waardoor deze een hoge aaibaarheids gehalte heeft en goed vocht opneemt. Uitstekend geschikt voor in de wellness en sauna! maar ook voor een zen dagje thuis!
Door het vernuftige model is de wellnessjas mooi aangesloten en heb je ondanks de lengte (die weer heerlijk is voor je benen) alle bewegingsvrijheid.

Gemakkelijk en vaak te wassen in de wasmachine op 30 graden en zelfs lauw-warm te drogen in de droger en om weer op te fluffen.
In 5 kleuren verkrijgbaar: zwart, donkergrijs, nachtblauw, petrol blauw en mocca/taupe.

Verkrijgbare maten:
S/M = voorkant 140 cm en achterkant 147 cm. Vanaf januari weer leverbaar.
M/L = voorkant 141 cm en achterkant 148 cm. Vanaf januari weer leverbaar.