Wikkeljurk basic zwart dubbel met lange kanten mouw Volledige grootte weergeven

Wikkeljurk basic zwart dubbel met lange kanten mouw

Deze wikkeljurk is gemaakt van dubbele stof, waardoor de eerste laag om je rondingen valt en de tweede laag (net iets korter) daar soepel overhen valt waardoor het heel mooi afkleedt.

Niet alleen voor de wat slankere vrouw maar ook voor de wat vollere vrouw is dit de ideale jurk: voor alle gelegenheden zowel casual, feestelijk als zakelijk of sjiek.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 109,95

Materiaal & kleuren:
Deze wikkeljurk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, kleurechte en soepel vallende stretchstof (97% polyester en 3% elastane). Deze stof wordt ook gebruikt door de grotere sportmerken in de dans- en sportwereld en voelt als een tweede huid, is makkelijk en vaak te wassen, droogt snel en kreukt niet.
Ideaal voor veel en vaak gebruik.
In 5 verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar.

De wikkeljurk is uitgevoerd in 2 lagen en is achter 5 centimeter langer dan aan de voorkant.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 100 cm en achterkant 105 cm.
M/L = 40/42 voorkant 102 cm en achterkant 107 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

Tip:
Deze wikkeljurk kleedt heel mooi af omdat het gemaakt is van dubbele stof. Daarom is deze wikkeljurk ook zeer geschikt voor de wat vollere vrouw.

Ook handig:
De stof kreukt niet in je koffer en is dus ideaal om direct te dragen bij aankomst op zowel je vakantie adres als tijdens je zakenreis.