Wikkeljurk jeans/suedine cognac Volledige grootte weergeven

Wikkeljurk jeans/suedine cognac

Deze supervrouwelijke en stoere wikkeljurk is de jurk voor het najaar! sportief en netjes tegelijk. Zit heel comfortabel door het gebruik van heerlijke stoffen. De lengte is ongeveer 3 cm boven de knie waardoor het een pittige jurk is waar lange en korte laarzen erg mooi bij staan.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 89,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze jurk is voor de helft (bovenste deel) gemaakt van zachte jeans jogging (met grijze zachte warme binnenkant) dat op echte stevige jeans lijkt en heeft een opstaand kraajge van 6 cm. Het onderste gedeelte is van een stevige rekbare suedine cognackleurig dat bijna niet te onderscheiden van echt suede.

De wikkeljurk is gemakkelijk te wassen op 30 graden in de wasmachine en kreukt niet. 

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 95 cm en achterkant 100 cm
M/L = 40/42 voorkant 97 cm en achterkant 102 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.