Wikkeljurk wit kant dubbele stof Volledige grootte weergeven

Wikkeljurk wit kant dubbele stof

Een super romantische wikkeljurkje gemaakt romantisch fijn en zacht kant. Het lijfje is volldig uitgevoerd in dubbele stof. De onderste stof is onze jersey traveller stof met daar overheen het romantische kant. De mouwen zijn alleen van kant zodat je een mooi doorkijk effect krijgt.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 99,95

Al onze items worden handgemaakt in ons atelier in Noord-Holland. Deze kun je komen bekijken en passen in onze prachtige Boutique! Wil je iets op maat laten maken? Of zelf een item samenstellen? Het kan allemaal bij ons. Kom vooral gezellig bij ons langs! Een afspraak maken kan via email: info@nickyiris.nl of telefoon: 06-54656065.

Materiaal & kleuren:
Deze wikkeljurk (onderste stof van het lijfje) is gemaakt van heerlijk soepelvallende kleurechte travellerstof (97% polyester en 3% elastane) die ook gebruikt wordt door de grotere sportmerken in de dans- en sportwereld:
- voelt als een tweede huid
- makkelijk en vaak te wassen (gewoon in de wasmachine op 30 graden)
- droogt snel en kreukt niet (na het wassen ophangen, neerleggen, of anders want het maakt niet uit)
De mouwen en bovenste stof van het lijfje is gemaakt van zachte stretch kant dat net als de onderste stof alle voordelen heeft.


Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 95 cm en achterkant 100 cm.
M/L = 40/42 voorkant 97 cm en achterkant 105 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.

Tip:
De stof kreukt niet en kan dus gemakkelijk meegenomen worden in bijvoorbeeld je handbagage of koffer en kan direct gedragen worden bij aankomst op zowel je vakantie adres als tijdens je zakenreis!