Wikkeltuniek/jas lang suedine olijf. Laatste stuks! Volledige grootte weergeven

Wikkeltuniek/jas lang suedine olijf. Laatste stuks!

Deze wikkeltuniek is gemaakt van soepel vallend zachte suedine dat bijna niet te onderscheiden is van echte suede. De mouwen lopen uit en hebben lange dunne suedine stroken net zoals de wikkel zelf die bestaat uit meerdere lange dunne suedine stroken waardoor alles een sierlijk effect krijgt.

Meer details

36 / 38
40 / 42
op maat laten maken

€ 79,95

Al onze wikkelkleding wordt handgemaakt in ons atelier in Nederland. Het kan zijn dat sommige items veel besteld worden en daardoor nog in ons atelier moeten worden gesneden en gemaakt waardoor de levertijd iets kan oplopen. Dat is op dit moment ongeveer 3 werkdagen. Dit geldt overigens niet voor onze wellnessjurken, deze kunnen direct geleverd worden.

Materiaal & kleuren:
Deze wikkeltuniek bestaat uit soepelvallende suedine dat bijna niet te onderscheiden is van echt. Door de soepelheid en de stroken zit en valt het geheel heel sierlijk. Het is een makkelijk stof om te wassen in de wasmachine op 30 graden.

Deze wikkeltuniek is olijfgroen van kleur.

Verkrijgbare maten:
S/M = 36/38 voorkant 84 cm en achterkant 90 cm.
M/L = 40/42 voorkant 86 cm en achterkant 92 cm.

Jouw maten controleren of op maat laten maken?
Download onze "maattabel" en bekijk deze om jouw maten te controleren of vul hier jouw maten in als deze afwijken om jouw wikkel op maat te laten maken.